Workshop Mental Boksen & Yin Yoga

.

Mentale kracht als onderdeel van vitaliteitDeelnemers: Maximaal 20 personen per workshop 
Locatie:
 Binnen – in willekeurige grote lege ruimte
Duur: 3 uur, inclusief half uur pauze

Vraag de workshop aan

In deze laagdrempelige boksclinic gaan we met elkaar vol in beweging. Boksen is een heerlijke uitlaatklep waar je veel energie in kwijt kan, maar tegelijkertijd ook energie kan opdoen. Het levert een bijdrage aan het ‘leeg maken van je hoofd’ en een volledige rust te ervaren. Het draait dus om het mentale aspect en binnen dat aspect gaan wij nog een stap verder. We integreren groepsdynamiek in het boksen.

Hoe de Workshop Mental Boksen & Yin Yoga wordt gegeven?

De boks oefeningen worden in kleine groepen gegeven. Deelnemers krijgen opdrachten en geven elkaar feedback op het functioneren. De workshop Mental Boksen & Yin-Yoga wordt begeleid door een vitaliteitscoach die ingaat op de samenwerking binnen de teams. Het resultaat is een combinatie van fysiek in beweging zijn en uitgedaagd worden om meer over jouw eigen wijze van samenwerken te leren.

Om het mentale aspect te versterken sluiten we deze workshop af met een korte sessie Yin Yoga. Yoga waarbij je door middel van ademhalingsoefening helemaal tot rust kan komen. Deze basistechnieken zijn goed toe te passen in de dagelijkse werkzaamheden. Ze hebben een zeer positieve uitwerking op de dagelijkse gejaagdheid en target gerichte werkstress.

Het doel van de workshop is om te leren om je energie binnen een uitlaatklep te kanaliseren. Maar ook het effectiever omgaan binnen teams. Dit alles met handvaten om tot rust te komen in de dagelijkse hectiek.

Bekijk onze andere workshops