Workshop vitaal leiderschap

.
Mentale kracht als onderdeel van vitaliteitDeelnemers: Maximaal 10 personen per workshop 
Locatie:
 Binnen
Duur: 2 dagdelen

Vraag de workshop aan

In deze Workshop Vitaal Leiderschap gaan we aan de slag met het leren herkennen van de verschillende leiderschapsniveaus. Er wordt aandacht besteed aan de volgende vragen:

  • Vanuit welk niveau acteer jij en vanuit welk niveau kun je het beste gaan acteren om uiteindelijk het beste uit je medewerkers of collega’s te halen?
  • Hoe positioneer jij jezelf en je eigen mens op de juiste plek en vanuit de juiste kracht?
  • Welke relatie bouw je op met je medewerkers en collega’s?

Wat houdt de workshop vitaal leiderschap in?

Voor vitaal leiderschap is het van belang dat je jezelf leert kennen en begrijpen en tegelijkertijd begrijpt hoe mensen / de mensheid in elkaar zitten. Wat motiveert en inspireert jou? Wat inspireert en motiveert jou team? Wie zijn nu de echte mensen achter jouw medewerkers en hoe weet jij ze daarmee in hun kracht te zetten? Op deze manier ben je in staat jouw teams vol energie en plezier naar jullie gezamenlijke doelen te laten werken.

Deze workshop duurt twee dagdelen. Na ieder dagdeel vindt er voor iedere deelnemer van de workshop een individuele coachsessie plaats. Daarin gaat de vitaliteitscoach aan de slag met de eigen gestelde doelen. Er worden persoonlijke barrières besproken en weggenomen. Ook wordt de medewerker gemotiveerd en in staat gesteld zijn eigen persoonlijke groei in leiderschap door te maken. Deze coachsessies duren ongeveer anderhalf uur.

Bekijk onze andere workshops!