Teamactiviteit Vitale Escape Room

Mentale kracht als onderdeel van vitaliteit

Deelnemers: Minimaal 20 personen – maximaal 60 personen
Locatie:Online via Zoom
Duur:1 – 1½  uur, inclusief half uur pauze 

Vraag de teamactiviteit Vitale Escape Room aan

Digitale Escape Room over Vitaliteit met jouw afdeling

Vitaliteit is een waardevol en belangrijk onderwerp. Soms wordt dit door medewerkers en organisaties als een beladen onderwerp gezien. Onterecht vinden we bij IVVO. Om dat kracht bij te zetten ontwikkelen we continu (werk)vormen en diensten om vitaliteit bespreekbaar te maken én bewustwording te creëren op een leuke en toegankelijke manier.  

Vanuit dit perspectief ontwikkelden we onze teamactiviteit Vitale Escape Room. Dit spel past goed tijdens een (online) bijeenkomst van je teams of als onderdeel van een vitaliteit dag of –week.  

Hoe werkt de Vitale Escape Room?

Om iedereen een beetje op te warmen beginnen we met een individuele quiz met daarin vitale weetjes verwerkt. Er wordt gelachen en onbewust zorgen we voor het planten van een klein zaadje gericht op bezig zijn met vitaliteit. Na deze entree en de benodigde uitleg worden medewerkers in kleine teams online samen in aparte digitale ruimtes gezet 

Via onze spelleider ontvangen de teams diverse opdrachten. Deze opdrachten kunnen ze op hun eigen locatie uitvoeren. De opdrachten hebben natuurlijk een directe link met het thema vitaliteit en zijn daarbij zo opgezet dat de leden van het team online met elkaar moeten samenwerken. Het team dat als snelste alle opdrachten juist heeft uitgevoerd mag terugkomen in de “centrale online ruimte” en is winnaar van het spel.  

Onze vitale escape room is voor iedere organisatie die zijn medewerkers een stuk verbinding en fun wilt bieden én daarbij aandacht wil genereren voor het thema vitaliteit.  

Meer weten?

Ben je benieuwd geraakt naar de Vitale Escape Room? Vraag hier meer informatie aan over deze teamactiviteit.
We hebben nog veel meer activiteiten om vitaliteit onder de aandacht te brengen, waaronder workshops en (online) programma’s.
Bekijk onze andere workshops

Benieuwd geworden naar ons verhaal en wil je meer weten over hoe we jouw onderneming vitaler kunnen maken? Je kan altijd contact met ons opnemen voor vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak.
Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar op 030-2074087 of stuur een e-mail naar Marc van Wersch of Maarten Veldkamp.

Neem direct contact op!