Zelf doen: Vitaliteit

13-01-17 / Marc van Wersch

Zelf doen

Het zal niemand verbazen dat wij als partners en medewerkers van het Instituut Voor Vitaal Ondernemen ook aan onze eigen energie en vitaliteit werken. Dat doen we allemaal op onze eigen manier; namelijk de manier die bij ons zelf past en die ons energie en balans geeft.

Partner Paul Zwama doet dit onder andere door naast zijn bezigheden voor onze organisatie, ook een carriere op topsport niveau te onderhouden. Regelmatig houdt hij ons op de hoogte hoe dat leven en de weg naar zijn sportieve ambitie loopt:

Op een dag in Portugal

De zon schijnt, de lucht is blauw, temperatuur is een graad of 18, ik zit met een glimlach op een terrasje te genieten van een koud glas cola nadat ik vanochtend mijn laatste kilometers door de bossen van Monte Gordo heb gelopen. De afgelopen twee weken zat ik in Portugal ter voorbereiding op de wedstrijden die komen gaan (Egmond en Schoorl).

Het doel van de trainingsstage was simpel; werken aan een solide basis voor de lange afstand. Het resultaat is veel beter dan ik vooraf had verwacht.

Volgen

Zo begint Paul zijn eigen energieke en vitalte jaar in Portugal! Ben je benieuwd naar zijn weg richting Tokyo 2020? Lees hier dan verder…

Met sportieve groet,

Marc van Wersch

Deel:

Terug naar nieuws