• Aantal deelnemers

  8 tot 15 per workshop

 • Locatie

  online of live

 • Duur

  2,5 uur

Dat we gezond moeten eten om gezond te worden, dat klinkt voor veel mensen logisch. Maar wat is gezonde voeding? Veel mensen denken eigenlijk niet of nauwelijks na over wat ze eten, laat staan dat ze weten wat de impact van voeding is op hun lijf, energie, brein en dus ook op hun presteren. Voeding heeft ook invloed op hoe we omgaan met stress.

Als werkgever is het van belang dat je energieke en gezonde medewerkers in dienst hebt die tot goede prestaties komen. Bovendien wil je een zo laag mogelijk ziekteverzuim. Als werkgever kun je veel meer doen dan gezonde lunch aanbieden of een fruitmand op kantoor zetten. In deze workshop gaan medewerkers actief aan de slag met hun eigen voedingspatroon en leren ze welke voeding bij hen past.

Vraag vrijblijvend een offerte aan icon-arrow-blue

Zo gaan we aan de slag!

In de workshop weet wat je eet gaan medewerkers actief aan de slag met hun eigen voedingspatroon en leren ze welke voeding bij hun past.

1

Kennis

Deelnemers krijgen meer kennis over verschillende soorten voeding en energie.

2

Inzicht

Meer zicht op eigen eetpatroon, en hoe deze te verbeteren.

3

Energie

Deelnemers gaan na afloop van deze workshop energieker de dag door.

Dit gaan we bereiken

 • Medewerkers met meer juiste energie voor goede prestaties

 • Gezondere medewerkers (minder mensen met overgewicht)

 • Medewerkers die beter in balans door de dag heen komen

Man pakt peer uit fruitmand

IVVO heeft laten zien dat ze workshops inzetten die passen bij de behoefte en daarmee onze medewerkers daadwerkelijk iets leren.

Rene Blok (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Benieuwd geworden naar een ‘Weet wat je eet’ workshop voor jouw onderneming? Neem vrijblijvend contact met ons op. In onze klantcase lees je hoe dit thema kan bijdragen aan de vitaliteit van jouw medewerkers.

Vraag vrijblijvend een offerte aan icon-arrow-blue