Get Fit in 12 weken

Beweging is een essentieel onderdeel van een gezonde leefstijl. Get Fit is een laagdrempelig programma waarmee jouw medewerkers in 12 weken meer energie en een fitter gevoel krijgen. Onder begeleiding van een deskundige coach werken we zowel in groepsverband als individueel aan persoonlijke doelen. Het resultaat? Gezonde(re) werknemers die zich fysiek fit voelen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan icon-arrow-blue
Collega's sporten in park

Zo ziet het programma eruit

Get Fit duurt 12 weken en bestaat uit 3 onderdelen. Deelnemers breiden hun kennis uit én brengen deze direct in de praktijk.

1

Doelen stellen
en meten

We stellen heldere, realistische doelen op en checken de voortgang op regelmatige meetmomenten. Zo werken we stap voor stap toe naar een fitter leven.

2

Fysieke training
en coaching

De deelnemers trainen wekelijks met de groep en hebben tijdens het traject 3 keer een individueel coachgesprek. De ideale combinatie van groepsverband en persoonlijke aandacht.

3

Workshops

Fitheid is een combinatie van factoren. Denk aan beweging, voeding en ontspanning. We behandelen deze thema’s uitgebreid tijdens een aantal informatieve workshops.

Stuur mij een vrijblijvende offerte icon-arrow-blue

Resultaten na 12 weken

  • Deelnemers zitten lekkerder in hun vel en zijn fitter.

  • Ze hebben nieuwe, gezonde gewoontes ontwikkeld.

  • Minder verzuim binnen de organisatie.

Vrouw maakt koffie uit koffiezetapparaat

Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

Wil je meer weten over dit of één van onze andere vitaliteitsprogramma’s? Stuur een mail naar Maarten Veldkamp of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Laten we kennismaken icon-arrow-blue
gradient-white-background
Man traint armen in park
case

Trainingsprogramma Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

“Mijn team loopt nu 10.000 stappen per dag én ze houden het ook bij. Dat zit nu dankzij IVVO in onze mindsets. We bewegen meer en dat geeft meer energie.” – René Blok (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)

Ga naar de case