Omgaan met stress in 12 weken

Drukte en daarmee ook stress, zijn er altijd in min of meerdere mate. De vraag is hoe je hier mee omgaat. In 12 weken helpen we je een werkomgeving te creëren waarbinnen medewerkers meer focus hebben, minder werkdruk ervaren en elkaar helpen de symptomen van stress op tijd te herkennen. Samen gaan we aan de slag om werkstress binnen jouw organisatie te verminderen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan icon-arrow-blue
Vrouw mediteert in park

Zo ziet het programma eruit

Omgaan met stress duurt 12 weken en bestaat uit 3 onderdelen. Van stress in het algemeen tot een persoonlijke verdieping. Zo leer je stap voor stap om te gaan met je eigen stress en die van anderen.

1

De basis
van stress

Een vorm van stress is het gevoel de controle kwijt te zijn. Welke vormen van stress zijn er nog meer en hoe gaan we ermee om? In dit onderdeel leer je wat stress is en hoe je er grip op krijgt.

2

Help, ik
heb stress

We verschuiven de focus naar de persoonlijke situatie van deelnemers. Welke stress herken je in jouw eigen leven? Samen kijken we naar de oorzaken en gaan we aan de slag met oplossingen.

3

Stress in
je omgeving

Stress op de werkvloer is van grote invloed op de werksfeer. We leren stress te signaleren bij de ander en geven praktische handvatten om diegene te helpen. Zo creëren we een goede werksfeer.

Vertel mij meer icon-arrow-blue

Resultaten na 12 weken

  • Medewerkers ervaren minder druk en werken prettiger samen.

  • Een hoger kennisniveau over stress en hoe ermee om te gaan.

  • Meer overzicht, rust en werktevredenheid binnen de organisatie.

Collega's werken tegenover elkaar achter bureau

Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

Wil je meer weten over dit of één van onze andere vitaliteitsprogramma’s? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via vitaal@ivvo.nl.

Laten we kennismaken icon-arrow-blue
gradient-white-background
Man laat pagina op laptop zien
case

Werken aan vitaliteit bij Carins

Carins wilde haar medewerkers ondersteunen op het gebied van vitaliteit. De organisatie vermoedde dat diverse ontwikkelingen in de organisatie en op maatschappelijk vlak de veerkracht van verschillende teams had beïnvloed.

Ga naar de case