Naar alle cases
case

Trainingsprogramma Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

"Mijn team loopt nu 10.000 stappen per dag én ze houden het ook bij. Dat zit nu dankzij IVVO in onze mindsets. We bewegen meer en dat geeft meer energie." - René Blok (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)

Vitaal trainingsprogramma

Samen met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland zijn wij in gesprek gegaan om hun uitdagingen en wensen te bespreken. Daarbij zijn we samen tot een vitaal trainingsprogramma gekomen binnen de opleidingsacademy bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

vitaal-trainingsprogramma-rijksdienst-voor-ondernemend-nederland-bootcamp

Workshops

Middels het trainingsprogramma heeft IVVO de medewerkers kunnen motiveren om stappen te zetten in hun eigen gedrag rondom vitaliteit. Daarnaast heeft IVVO ook de workshops ‘Energie door beweging’, ‘Weet wat je eet’ en ‘Mentale weerbaarheid’ georganiseerd. Medewerkers reageerden enthousiast en hebben positieve veranderingen kunnen toepassen. De thema’s uit de workshops kwamen dagelijks terug binnen de organisatie. Medewerkers zijn gemotiveerder en hebben meer energie.

“De samenwerking met IVVO ervaar ik als professioneel. Vitaliteit is voor onze organisatie een belangrijk thema en wordt in mijn optiek de komende periode nog belangrijker. De samenwerking met IVVO is daarom voor ons een belangrijke pijlen in onze MO-academy.” – René Blok (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)

Interesse in wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bekijk onze diensten.